Meniu
ru

Set de colorat Kruzzel 19177 (100% garanție, preț mic)

  • Tip: set
  • Valabilitate: Disponibil
  • Brand: Kruzzel
  • SKU: 5519465
Valabilitate: Disponibil
599 lei
Vezi coșul
0 prețuri găsite

Set de colorat Kruzzel 19177

 

Vă prezentăm o trusă de pictură Kruzzel care nu va lăsa niciun artist indiferent, fie că sunteți începător sau profesionist. Acesta conține tot ce aveți nevoie pentru a crea opere de artă uimitoare.

 

Servieta cu șevalet este partenerul perfect pentru călătorii sau pentru a lucra în aer liber. Este ușoară și ușor de utilizat. Puteți aranja tot ce aveți nevoie pe rafturile speciale, iar când ați terminat, este ușor de pliat și de depozitat oriunde.

 

Kitul conține 3 pânze A4. Acest lucru este suficient pentru a începe să creați și pentru a vă încerca diferite stiluri de pictură. Albumul A4 vă oferă posibilitatea de a picta fără a risca să vă stricați prețioasa pânză.

 

Tava de plastic și cei 2 bureți vă păstrează spațiul de lucru ordonat. Vă protejează spațiul de lucru și facilitează curățarea.

 

Cele 9 pensule de dimensiuni diferite vă permit să creați diferite efecte. Le puteți folosi pentru a picta cu acuarele, uleiuri sau acrilice.

 

Cele 24 de tuburi de vopsea de acuarelă și cele 5 spatule vă vor oferi o gamă largă de culori și texturi, care pot fi combinate în diferite combinații pentru a crea lucrări unice.

 

Setul de colorat Kruzzel reprezintă un cadou ideal pentru oricine iubește arta. Nu ratați ocazia de a-l achiziționa pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi. Bucurați-vă de creație, experimentați și creați opere de artă uimitoare!

 

Caracteristici
Set: valiză cu șevalet, 3 pânze A4, album A4, tavă din plastic, 2 bureți, 9 pensule, 24 tuburi de acuarelă, 5 spatule
Material: lemn de pin
Dimensiuni: 34x26x6.5 cm
Greutate: 2 kg


Specificații

Caracteristici generale

Tip
set

Loghează-te pentru a scri o recenzie