Meniu
ru
General

Despre E-catalog

Post image

E-catalog este un portal informativ unde puteți vizualiza prețul unui anumit produs și să analizați la ce magazin îl puteți găsi la cel mai mic preț. Prin compararea prețurilor la diverse produse precum: telefoane și gadgeturi, echipamente IT, electronice și electrocasnice, produse auto și chiar produse pentru copii, puteți economisi o sumă semnificativă de bani, pentru a vă bucura din plin de noua achiziție.

E-catalog va fi ghidul tău în efectuarea cumpărăturilor valoroase. Aici compari prețurile și-l alegi pe cel mai mic! Sună fain, nu-i așa?

Ținem să menționăm, că site-ul e-catalog.md nu este un magazin online unde puteți cumpăra produsul ales la cel mai avantajos preț, ci este o platformă menită să vă informeze despre diferențele de preț la un anumit produs, la diferite magazine din Chișinău și Moldova. Produsele pot fi achiziționate la magazinul indicat.

 Voiai să-ți cumperi noul Iphone, dar prețul este cam măricel? Analizează oferta de prețuri la toți comercianții expuși pe site și fă alegerea corectă!

 E-catalog este service-ul ce te ajută la compararea prețurilor, ba mai mult puteți vedea dinamica evoluția prețului la produsul dorit, de ex. Laptop Lenovo Yoga. De asemenea, puteți primi mesaj de înștiințare când prețul produsului s-a ieftinit considerabil.

Pe site sunt prezentate doar magazinele de încredere, care au demonstrat profesionalism și receptivotatea de-a lungul timpului.

Cu e-catalog să faci cumpărături e avantajos!

Categorii

Ultimele postări

Post Image
2020-02-06 13:24:13

Taguri