Meniu
ru

Piscina gonflabila pentrtu copii Intex 58924 (100% garanție, preț mic)

  • Forma: rotund
  • Volum (l): 68
  • Adincime (cm): 86
  • Inaltime (cm): 25
  • Valabilitate: Disponibil
  • Brand: Intex
  • SKU: 5014205
Valabilitate: Disponibil
211 lei
Vezi coșul
0 prețuri găsite

Piscina gonflabilă Intex 58924 este o modalitate excelentă de a vă răsfăța copilul în zilele fierbinți de vară. Culoarea elegantă și la modă a pereților piscinei va arăta minunat pe terenul vilei.

 

Datorită volumului mare de 68 de litri, această piscină este perfectă pentru mai mulți copii să se joace și să se scalde, în același timp. Cu un diametru de 86 cm și o înălțime de 25 cm, este suficient de spațioasă pentru înot și distracție confortabilă.

 

Pereții și fundul moale, îl vor proteja de lovituri, iar adâncimea este special adaptată pentru copii de la o vârstă fragedă. Piscina pentru copii cu fund gonflabil și culori strălucitoare este soluția perfectă pentru o vacanță de vară pentru copii. Iar dacă vremea de afară nu le permite copiilor să înoate, umpleți-o cu bile pentru piscină uscată.

 

Comandați o piscină gonflabilă pentru copii Intex 58924 și veți obține nu numai un produs de înaltă calitate, ci și încredere în siguranța și fiabilitatea acestuia. Cu ea, copiii dumneavoastră vor fi în siguranță și se vor distra mult, înotând și jucându-se toată vara. Nu ratați șansa de a le oferi copiilor dumneavoastră o experiență luminoasă și de neuitat!

 

Caracteristici
Culoare: multicolor
Material: vinil
Forma piscinei: rotunda
Volum: 68 litri
Diametru: 86 cm
Înălțime: 25 cm
Greutate: 0.7 kg


Specificații

Caracteristici generale

Forma
rotund
Volum (l)
68

Dimensiuni si greutate

Adincime (cm)
86
Inaltime (cm)
25

Loghează-te pentru a scri o recenzie