Meniu
ru

Scaun pentru copii Proff 2601605 (100% garanție, preț mic)

  • Tip: tabureta
  • Material: plastic
  • Valabilitate: Disponibil
  • Brand: Proff
  • SKU: 5577329
Valabilitate: Disponibil
249 lei
Vezi coșul
0 prețuri găsite

Bine ați venit în lumea scaunelor pentru copii Proff! Vă prezentăm noul nostru scaun pentru copii din plastic, care va fi un ajutor indispensabil pentru micuțul dumneavoastră.

 

Scaunul Proff este un taburet ușor și robust, care poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta. Este ideal pentru a fi folosit în camera copiilor, în bucătărie sau în salon. Datorită dimensiunii sale compacte, scaunul ocupă un spațiu minim, ceea ce este deosebit de important pentru apartamentele mici.

 

Înțelegem că calitatea este cel mai important criteriu în alegerea mobilierului pentru copii, așa că folosim doar cele mai bune materiale. Scaunul nostru pentru copii este fabricat din plastic rezistent, care este ușor de curățat și nu se va deforma în timp. Puteți fi siguri că scaunul Proff va rezista familiei dumneavoastră mulți ani.

 

Dar asta nu este tot! Scaunul nostru pentru copii Proff este disponibil în trei culori strălucitoare: verde, roz și bej. Alegeți-o pe cea care îi place cel mai mult micuțului dumneavoastră și care se potrivește cel mai bine cu designul general al camerei. Designul elegant și modern al scaunului Proff se îmbină armonios cu orice interior.

 

Nu mai așteptați și achiziționați astăzi scaunul pentru copii Proff! Cu siguranță va fi pe placul micuțului tău și va deveni o parte indispensabilă a casei dumneavoastră.

 

Culori disponibile: verde, roz, bej

 

Prețul este indicat pentru 1 articol!


Specificații

Caracteristici generale

Tip
tabureta

Materiale si design

Material
plastic

Loghează-te pentru a scri o recenzie