Meniu
ru

Set de joaca Makeup Junior Ice Cream 38653 (100% garanție, preț mic)

  • Valabilitate: Disponibil
  • Brand: OEM/ODM
  • SKU: 0
Valabilitate: Disponibil
349 lei
Vezi coșul
0 prețuri găsite

Set de joaca Makeup Junior Ice Cream 38653

 

Dragi părinți și mici fashioniste! Vă prezentăm setul de joacă incredibil de frumos și funcțional Makeup Junior Ice Cream!

 

Cu acest set, micuța ta prințesă își poate da frâu liber imaginației și poate deveni o stilistă profesionistă în propriul ei studio de înfrumusețare. Setul include toate instrumentele necesare pentru a crea coafuri frumoase, podoabe de păr, ochelari, o oglindă și un uscător de păr și o foarfecă de jucărie.

 

Setul este fabricat din materiale sigure, de înaltă calitate, care nu vor dăuna sănătății copilului dumneavoastră. Culorile strălucitoare și suculente din Makeup Junior Ice Cream îi oferă micuțului tău emoții vii și entuziasm în timp ce se joacă.

 

Acest set este cadoul perfect pentru fetițele cu vârste de peste 6 ani care visează să se simtă ca o adevărată cosmeticiană și să creeze un look unic.

 

Nu ratați ocazia de a vă face fiica fericită și cumpărați astăzi acest set minunat!

 

Caracteristici suplimentare
In set: o geantă cosmetică, un set de accesorii pentru păr pentru copii, ochelari, piepteni, oglindă, uscător de păr și foarfece de jucărie, accesorii care imită produse cosmetice reale
Specialitati: material sigur pentru copii, culori vibrante


Specificații

Caracteristici generale

Destinat
pentru fete
Virsta
6+
Tema
frumusete/sanatate
Материал
plastic
Cantitate în set
19

Loghează-te pentru a scri o recenzie