Meniu
ru

Polizor unghiular cu acumulator VonHaus D-Series 20V Max 8100018 (100% garanție, preț mic)

  • Valabilitate: Disponibil
  • Brand: VonHaus
  • SKU: 5612114
Valabilitate: Disponibil
2 899 lei
Vezi coșul
0 prețuri găsite

Polizor unghiular cu acumulator model D-Series 20V Max 8100018, producător VonHaus.

Meșterii cu experiență știu că, pentru a obține rezultate perfecte în prelucrarea lemnului sau a metalului, trebuie de utilizat un echipament de înaltă calitate.

Polizor unghiular cu acumulator D-Series 20V Max 8100018 este exact ceea de ce aveți nevoie! Cu ajutorul acestuia, veți putea produce o măcinare netedă și precisă în orice colțuri și pe orice suprafață.

Această unealtă este echipată cu o baterie litiu-ion de 3,0 Ah 20V MAX. La o putere optimă, aceasta depășește alte baterii echivalente cu nichel-cadmiu, deoarece durează mult mai mult.

Bateria nu are efect de memorie și este rezistentă la autodescărcare în timpul depozitării, ceea ce înseamnă că o puteți utiliza imediat, fără a aștepta să o reîncărcați. Urmăriți nivelul de încărcare cu ajutorul sistemului de iluminare în patru trepte.

Dispune de găuri de montare pe perete, astfel încât să puteți plasa cu ușurință bateria în încărcător pentru un confort maxim. Această baterie este potrivită pentru toate uneltele din seria D cu litiu-ion de 20 de volți.

Acest model are două funcții: găurire cu impact (impact și rotație) și autoperforare (doar rotație).

Sursa de alimentare fără cablu vă permite să lucrați fără cabluri și restricții, iar dimensiunea compactă și greutatea redusă îl fac confortabil de utilizat. Nu așteptați - achiziționați astăzi acest polizor unghiular puternic și fiabil!


Specificații

Caracteristici generale

Tip
unghiular

Alimentare si putere

Tip alimentare
acumulator

Functii si specificatii

Specificatii
indicare incarcare acumulator
Set
acumulator, case, disc, incarcator

Dimensiuni si greutate

Greutate (kg)
2.5

Loghează-te pentru a scri o recenzie