Meniu
ru

Set de colorat Kruzzel 19179 (100% garanție, preț mic)

  • Tip: set
  • Valabilitate: Disponibil
  • Brand: Kruzzel
  • SKU: 5519466
Valabilitate: Disponibil
849 lei
Vezi coșul
0 prețuri găsite

Set de colorat Kruzzel 19179

 

Vreți să începeți să creați adevărate capodopere? Atunci setul de colorat Kruzzel este exact ceea de ce ai nevoie! Cu aceast set vei avea tot de ce ai nevoie pentru a lucra creativ și a realiza opere de artă uimitoare.

 

Servieta cu șevalet este o soluție practică și compactă, astfel încât să aveți tot ce vă trebuie la îndemână în orice moment. Setul include, de asemenea, un album pentru desen, pentru a vă păstra lucrările de artă în condiții perfecte.

 

Setul include, de asemenea, 10 pensule, 12 creioane de moliciune diferită, o gumă de șters și o ascuțitoare. Le puteți folosi pentru a crea orice tip de desen, de la cele mai mici detalii până la compoziții mari.

 

Iar dacă doriți să experimentați diferite tehnici de desen, setul include 8 tuburi de vopsea acrilică, 24 de tuburi de vopsea de acuarelă și 8 tuburi de pastel. Le puteți amesteca între ele pentru a crea combinații de culori și efecte uimitoare.

 

Setul include, de asemenea, o tavă de plastic pentru a organiza și depozita cu ușurință vopselele și pensulele și 24 de creioane colorate, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință tușe colorate desenelor dumneavoastră.

 

Kruzzel conține tot ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta creativitatea și a crea opere de artă uimitoare. Nu ratați ocazia de a achiziționa acest set și de a începe astăzi călătoria dumneavoastră creativă!

 

Caracteristici
Set: valiză cu șevalet, caiet de schițe, 10 pensule, 12 creioane de moliciune diferită, radieră, ascuțitoare, 8 tuburi de vopsea acrilică, 24 tuburi de acuarelă, 8 tuburi de pasteluri, tavă de plastic, 24 de creioane colorate
Material: lemn
Dimensiuni: 35x26.5x11 cm
Greutate: 2.381 kg


Specificații

Caracteristici generale

Tip
set

Loghează-te pentru a scri o recenzie